Zdravím záložaky ze Šapu.Hledám kluky z 1.autoroty 1990-1991 (mjr.Mahdal)
Samozřejmně se přidejte všichni ze Šapu z ostatních let.
Roman
VU 6660 Šap Dejvice Praha
VU 6660 Šap Dejvice Praha
Naposledy upravil(a) romario dne 28 čer 2011, 15:40, celkem upraveno 1 x.
Re: VU 6660 Šap Dejvice Praha
Zdárek párek. Hlásím se do klubu veteránů 1.roty. Pro mě platí 1990-92. A Romário,myslím že jsi to neměl domů z kasáren moc daleko,že? Jestli se nepletu,tak cca 200 metrů.... Je to jenom můj tip,kdo jsi. Zatím čus a ozvi se. Roman, Olomouc
Super, že jsi se ozval.Trefil jsi to přesně. Doufám, že se nás najde víc.
Roman
Roman
Ahoj Romane, snad si na mě vzpomeneš. Byli jsme spolu jednou ještě s jedním kamarádem (nebudu ho jmenovat) po večerce v pyžamech na kulaťáku na párku v rohlíku..... Dnes by se tomu už i Pepa Mahdal zasmál,i když tenkrát se hooodně snažili zjistit, kteří "tři kreténi" to byli. Je to sice už skoro dvacet let,ale na nějaké akce se nedá zapomenout. Občas se objevím v Praze,tak bychom se někdy mohli sejít na pokec. Jestli nejsi proti,tak mi pošli nějaký kontakt na 775 920 555. Čágos
Jen jsem to dočetl tak jsem se tu začal hrozně smát I když už je to nějaký pátek, tak jsem si to vybavil úplně celé.Máš pravdu, že by se Pepíno dnes smál, ale asi mu tenkrát moc veselo nebylo, když dostal pojeb.
Ahoj, hlásím se do klubu veteránů 1.roty. 1990-92. Zbyněk
-
Zdarec zálohy, hledám kontakty na kluky nástup 10/90 na útvar 8585 autorota podbaba,poté nás hned vrátily na 6660 šap na kurz křk.A v prosinci zpět na 8585.Tam sem jezdil 815 a dělal sem instruktora křk.V říjnu 91 nás zrušily a převelely zase na 6660 kde sem byl do odchodu do civilu 03/92. Měl nás na povel pplk.Stanislav Veselý a spolubojovníci byly_Straka,Krchnák,Vanka,Brabec,Vanžura,Vilím,Palát,Pernica,Kraus,Lamlech,Pochtiol,Michura,Gerlich,Stuchlík,Šimon,Plecitý,Mráz,Kasal,Ožvoldík. a nebo kluci z 8585 (Tatrováci sou báječní muži na létajících strojích),Tomaštík,Brabec,Dušek,Vincour,Pleva,Mikulenka Jara Břeclav
-
Na pivko se chodilo v pyžamu přes plot do nádražní restaurace dejvice,a před večerkou na párek v rohlíku a pivko na kulaták. v příjímači nás mel na starosti ppr Buček
Ahoj,
myslíš Krause co byl na KTS u nprap Dvořáčka (Hučo)?
myslíš Krause co byl na KTS u nprap Dvořáčka (Hučo)?
Jinak mám spojení na Láďu Lachouta z od nás z roty (1.rota)