Úvod Fóra Vojáci sobě Hledám kamaráda z vojny VÚ 9398, Zákupy, Kláštěrec nad Ohří, 1965-1967 Odpověď na: VÚ 9398, Zákupy, Kláštěrec nad Ohří, 1965-1967

Vladimir
Účastník

Zdravím Tě Zdeňku,nepatřím sice mezi kamarády ,které jsi jmenoval.Já jsem taky narukoval do Zákup ale o 9 měsíců později jako Ty.Když jsme byli v Klášterci,tak jsem s Tebou,s Jindrou Štětinou (ostatní si nepamatuji) jel do Zákup na závody v plavání.Dozorčí nás nevzbudil,tudíž jsme zaspali,ale i tak jsme jeli do Zákup.Bylo už po závodech.S Jindrou Štětinou jsme pak jeli k němu do Krištofova Údolí,tam jsme přespali a jeli jsme do Klášterce až v neděli.Já jsem pak s Jindrou i kamarádil.Jednou jsme měli s Jindrou nějaký spor.Ty jsi byl u toho a ptal ses mě jestli mám něco proti Jindrovi.Tys byl proti mně větší vazba,tak jsem radši řekl,že žádný problém není,tím to skončilo.I když ne vždy jsem ustoupil,Eliáš mě chtěl buzerovat a poslal jsem ho někde.No měl jsem štěstí,,deku´´jsem nedostal.Já pocházím z Krnova,ale žiju na Slovensku v Šali.Pokud by ses chtěl ozvat mám tuto adresu:vgjamato@gmail.com .Vladimír Galgánek